joi, 5 septembrie 2013

Au ucis un copil

O tanar spune la tv ca : ea macar are constiinta curata 
pentru ca face ceva sa salveze cainii. 
Aceasta natiune, ca mental colectiv, a suferit o deraiere. Inainte de a salva caini trebuie sa salvam oameni.
Cainii flamanzi se organizeaza in haite si vaneaza. Cainii lupta impreuna pentru supravietuire. Oamenii nu lupta impreuna pentru supravietuire. Acel copil este doar o victima pe care o deplang foarte multi dar nu constientizeaza ca prin atitudinea lor, iubitori de caini maidanezi pe care-i hranesc pe strada, AU UCIS UN COPIL....SUNT NISTE CRIMINALI.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Va respect pentru initiativa, am citit pagina principala (si in rest pe sarite). Un lucru m-a frapat totusi, care nu va face cinste! Cred ca nu ati inteles care este diferenta dintre tratamentul cainilor hoinari din România si cei din alte tari, unde numarul lor este foarte scazut. Aceste tari NU au organizat un genocid ci au reglat pas cu as abandonul cainilor. Au vegheat ca numarul lor sa nu creasca in nici un caz! Aveti grija cu pozitia aceasta de instigare la violenta, veti pierde voluntarii si simpatizantii omenosi. Va asigur ca exista nenumarate ONG care au ca obiect de activitate ocrotirea orfanilor, copiilor saraci, abandonati, drogati, etc. dar putini sunt cei care isi fac datoria, asa cum s-au angajat. Altii se ocupa de animale necuvantatoare, nu-i impiedicati. Mai degraba blamati pe cei care au jurat sa se ocupe de copii in nevoie si isi insusesc sumele donate sau distribuite in scopuri clare. Va doresc sa ganditi acest aspect, nu va pot obliga bineinteles :-)

Anonim spunea...

Va respect pentru initiativa, am citit pagina principala (si in rest pe sarite). Un lucru m-a frapat totusi, care nu va face cinste! Cred ca nu ati inteles care este diferenta dintre tratamentul cainilor hoinari din România si cei din alte tari, unde numarul lor este foarte scazut. Aceste tari NU au organizat un genocid ci au reglat "pas cu pas" abandonul cainilor. Au vegheat ca numarul lor sa nu creasca in nici un caz! Aveti grija cu pozitia aceasta de instigare la violenta, veti pierde voluntarii si simpatizantii omenosi. Va asigur ca exista nenumarate ONG care au ca obiect de activitate ocrotirea orfanilor, copiilor saraci, abandonati, drogati, etc. dar putini sunt cei care isi fac datoria, asa cum s-au angajat. Altii se ocupa de animale necuvantatoare, nu-i impiedicati. Mai degraba blamati pe cei care au jurat sa se ocupe de copii in nevoie si isi insusesc sumele donate sau distribuite in scopuri clare. Va doresc sa ganditi acest aspect, nu va pot obliga bineinteles :-)

Kybalion

                                                                                                                                            ...