marți, 3 septembrie 2013

Sper sa inceteze aceasta moda costisitoare de a pretui mai mult viata unui caine decat viata unui copil. Da mii de caini trebuie eutanasiati. Si o vaca, si un porc si o capra si o gaina are viata inainte de a ajunge in farfurie, nu va este mila de ele cand le mancati? Cu banii dati pentru cainii fara stapan ar fi mai practic sa ingrijiti animale utile (vaca, oaie, porc) care sa hraneasca popoluatia saraca a acestui oras. Daca tot vrem animale de companie...sa le ingrijim in curtea proprie...nu pe strada.
Eu , ca parinte, daca as avea asemenea necaz .....as da in judecata toti inbuibatii din primarie, in nume propriu, si as incepe sa impusc caini vagabonzi.

Comunitatile omenesti (orase, sate, comune, catune), sunt ale oamenilor nu a cainilor.

Cine are dreptul sa puna in pericol viata unui om pentru ca el iubeste animale. Sunt tari in care anumite rase de caini sunt interzise. ONG-urile, fac publicitate pentru  caini vagabaonzi spre a fi luati in adoptie si daca nu se gasesc iubitori de animale sunt EUTANASIATI. Nimeni nu-si pune problema sa-i hraneasca si sa-i tina in viata.

Niciun comentariu:

Kybalion

                                                                                                                                            ...